Η Φιλοσοφία Μας

Η φιλοσοφία μας στηρίζεται σε μια κοινή πεποίθηση ότι το φαγητό δεν αποτελεί μόνο πηγή θρέψης αλλά και πηγή έμπνευσης. Κόβοντας ή σερβίροντας το ψωμί στο οικογενειακό σας τραπέζι αιχμαλωτίζουμε όλες σας τις αισθήσεις κάνοντας αυτή τη στιγμή ιδιαίτερη, ξεχωριστή και όμορφη.

Σκοπός μας η απόλαυση χωρίς συμβιβασμούς ως προς την ποιότητα και τις επιλογές. Για αυτό παράγουμε για εσάς το Σπιτικό, το Φρέσκο και το Ωφέλιμο.

Για εμάς το ποιοτικό και γευστικό φαγητό ξεκινά από την επιλογή των πρώτων υλών, την αγάπη, την εμπειρία και τον εξοπλισμό που θα χρησιμοποιηθεί για την παραγωγή του.

Συνδυάζοντας λοιπόν παραδοσιακές και σύγχρονες τεχνικές, οι αρτοποιοί μας επιλέγουν από την τοπική κυρίως αγορά υψηλής ποιότητας προϊόντα έτσι ώστε να προσφέρουν ψωμιά, ζυμώματα, μικρογεύματα, σαλάτες και γλυκούς πειρασμούς που να ικανοποιούν όλους τους επισκέπτες μας ακόμα και όταν υπάρχουν διατροφικοί περιορισμοί. Αναζητούν και συλλέγουν συνταγές από όλο τον κόσμο εμμένοντας στην ποικιλομορφία και στη εξέλιξη των γαστρονομικών προτάσεων δημιουργώντας κορυφαίες γεύσεις σ’ ένα ολιστικό και πιο υγιεινό τρόπο ζωής.

Για εμάς ο κάθε επισκέπτης είναι μοναδικός και του αξίζει να αισθάνεται την άνεση, την περιποίηση αλλά και την νοσταλγία που αναδεικνύει η μυρωδιά του φρεσκοψημένου ψωμιού. Στο The Breadhouse, «ψήνουμε» μαζί τις καθημερινές στιγμές ευτυχίας!